Titán huzal
Titán huzal
Csevegj most
Termék részletek

CXMETaz egyik legjobb Kína titán drót gyártóinak és forgalmazóinak, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van gépsorok titán, pácoló titán drót, huzal tekercsben titán, egyenes titán drót raktáron érted.


CXMETszakértő ellátó különböző vezetékek titán, titán ötvözet huzaltermékek és titán dróthálót, titán, hegesztő huzal, nikkelötvözet félkésztermékek, titán dróthálót, vásárlás titán vezeték közé tartozik. Vásárlás titán vezetékek átmérője közötti mérettartomány 0.1-4 mm-es, és megfelelnek a ASTM szabványokB863, ASTM B348, AMS 4928 és más nemzetközi szabvány. A vendégek sokféle kiegyenlített venni titán vezetékek és a fizikai formák. Vásárlás titán drót az öröm.


CXMETa teljes körű titán vezetékek gépsor tökéletes minőségbiztosítási rendszer. A titán, hegesztő huzal és nikkelötvözet félkésztermékek széles körben használják, a hazai és a külföldi szakmai felhasználók gyártás ipar, a sebészeti ipar és a repülőgépipar. Mi is fenntartani egy nagy titán drót állomány és képes-hoz teljesít a megrendelések, rövidebb átfutási idők. Mi lehet eljutni a tolerancia h7, ha veszel titán drót, a 10 éves exportáló titán fémrácsos tapasztalataiCXMETgarantálja a siker és a hozzáférés toleading vásárlási titán huzalból készült termékekkel és kiváló minőségű szolgáltatások a nemzetközi porondon mindenkor. Titán drótháló az előnyünket.Anyag


FokozatFeltétel


FelületSpecification(mm)


Standard

Titán huzal

GR1

GR2

GR3

GR4

GR5(6Al4V)

GR7(ti-0.2pd)

GR9

GR12

GR23(GR5 ELI)

Hideg Rolled(Y)

Forró Rolled(R)

Csiszolt felület

Fekete felület

Fényes felület

Dia0.1 6.0

ASTM SZABVÁNYOKB863

ASTM F67

ASTM F136

AWS-A5.16


Termék besorolás:

1. titán vezetékek-kör titán hegesztő huzal, lakások nikkelötvözet félkésztermékek vagy különleges formák titán fémrácsos a Dia0.1mm. (0,5 mm) hogy 0,250 in. (6.4 mm) felvásárlás titán drót vastagsága vagy nagyobb dimenzió.

2.Coils — Coiled titán hegesztő huzal és nikkelötvözet félkésztermékek lehet spooled a cséve, ha szükséges, a felhasználó által.

3. egyenes szál-hőhatást, tisztító, vagy más befejező műveletek végrehajtásához szükséges lehet. Egyenes szál általában 10-12 láb hosszú (véletlenszerű). Pontos hosszát is megadható, a vásárló, ha szükséges.

4. töltőanyag fém- vagy titán hegesztő huzal-hegesztés töltő vezeték

5. titán drótháló: titán drótháló nehezen oldódik a vízbe. Ez gyakran használt electrolating titán wire mesh és titán háló anód drótkosár.


Felületi:Fekete titán hegesztő drót, Pickling nikkelötvözet félkésztermékek, világos titán dróthálót, savval mosott titán vezetékek.

Specifikáció


Milliméter

(mm)

Dia0.8

Dia1.0

Dia1.2

Dia1.6

Dia2.0

Dia2.4

Dia3.0

Dia3.2

Dia4.0

Dia6.0

Hüvelyk

(a)

0.031”

0.039”

0.047”

0.062”

0.079”

0.093”

0.12”

0.125”

0.16”

0.24”

Egyenes


Távdobó dob
Tekercs

Megjegyzés: ●Specifications rendelkezésre álló


Üzleti folyamat

Társaságunk fenntartja az üzleti ötlet, hogy "a növekedés a fogyasztók érdekeit is az egyetlen ok, hogy létezik" szolgálni ügyfeleink kiváló technológiákat és az első osztályú termékek.

Ha a diatributor vagy a vevő, meg tudná vásárolni titán vezetéket aCXMETVállalat.


Vizsgálat