Titán karima
Titán karima
Csevegj most
Termék részletek

CXMET az egyik legjobb Kína titán karimás gyártóinak és forgalmazóinak, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van titán pl karima, titán karima, titán kovácsolt karima wn raktáron érted.

Tiszta titán karima és a titán ötvözet perem a elsősorban a termékek a gyárban. A csövek közötti kapcsolathoz használt csatlakoztassa a csövek végét.


A titán karimák, a gyárban lehet feldolgozni, mint követ,

Méret: 1''-24''.

Feszültség: 150lb - 2500lb. osztály 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0) osztály, osztály 600LB (pn10.0), 900LB(pn15.0) osztály, 900LB(pn15.0) osztály, 1500LB(pn25.0) osztály, osztály 2500LB(pn42.0), stb.

Típus: a titán karimák hegesztés nyak karimás, menetes karima, kör közös karima, vak flans tartalmazzák, Behegesztett karimás, socket hegesztési karima, titán Véglap, stb. A konkrét típus, a következő bevezetése.Titán karimák nyújt teljes körű csatlakoztatási 1 hüvelyk méretű cső szerelvények akár 12 hüvelyk átmérőjű. A titán karimás rendszer áll két titán karimák, egy tömítőgyűrű és a csavar között a két titán karimák tányér tömítés tömörítéséhez. Egy pár titán karimák kell elfogadni a tömítőgyűrűt egy barázdált karima és egy sima az arca karima, amely a pecsétet kell tenni. Titán karimák gyártják a összeférhetőség-val 150 lbs. A titán karimás specifikáció eredetileg gőz csövek használható.


A titán karimák is csúszik a titán karima, hegesztés, nyak titán karima, titán menetes véglap, sima titán karima, vak titán karima, kör közös titán karima, socket hegesztés titán karima, stb.

Hegesztő nyak karimás körkörösen hegesztett, ez a nyak a rendszerbe. A furat a cső és a karima felel meg. És a részleteket az alábbi fotó.


Baoji CXMET kovácsolt karima titán vagy titán Véglap. A titán karima és a titán ötvözet karimás rajz vagy igényeket testre kell szabni.

Vizsgálat