Titán koncentrikus excentrikus szűkítő
Titán koncentrikus excentrikus szűkítő
Csevegj most
Termék részletek

Szűkítő titán titán Koncentrikus szűkítő, titán excentrikus szűkítő közé tartozik.

Termékek leírása

Titán szerelvények pedig elsősorban az anyagáramlás (sav, lúg, só korrózió közepes folyadék) között a vegyi üzem, hogy csatlakoztassa a titán berendezések csövek berendezések. Kétféle a gyártási folyamat a titán szerelvényekkel. A DN140 feletti titán szerelvényekkel főleg prduced a kihúzás alkotó- és hegesztéstechnika titán lemez, DN140 titán szerelvények elsősorban készült a varrat nélküli cső extrudálás, fröccsöntés folyamat alatt. Továbbá a szabványos szie titán szerelvényekkel, nem szabványos titán szerelvényekkel ügyfél rajzot is gyártunk.

A nagy pontosságú penész garantált sajtolással folyamat pontosságát, és a munkavállalók hegesztési bizonyítvánnyal a nyomástartó edény, amely garantálja a hegesztés minőségének tartott magas szintű.


 Fotóktitán szűkítő

titanium reducer (1).jpg

titanium reducer.jpg

Alkalmazás

Széles körben használják a kémiai, kőolaj, kohászat, könnyű ipari, villamosenergia-termelés, vizek sótalanítása, orvosi készülékek és eszközök, alkáli, só, eletroplating, kokszolási, műtrágya, stb.CXMET az egyik legjobb Kína titán koncentrikus excentrikus szűkítő gyártóinak és forgalmazóinak, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük a nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van titán koncentrikus excentrikus szűkítő raktáron.
Vizsgálat