Tantál
Tantál
Csevegj most
Termék részletek

CXMETaz egyik a legjobb kínai tantál gyártók és a beszállítók, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük a nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van bár tantál, tantál huzal, tantál lap, tantál cső, tantál-lemezt raktáron.

tantál bár, tantál lemez, huzal tantál, tantál cső a tűzálló fém. A korrózióállóság, nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. tantál bár, is jó elektromos vezetőképesség és könnyű megmunkálni, a szobahőmérsékleten. A legtöbb alkalmazás a tantál bar, tantál lap, tantál vezeték, cső tantál, Villamosipar, kondenzátorok és stb. Mi a kínálat változatos termékek, mint a rúd, lemez, fólia, amely tantál és Ta-W-ötvözetből készült.

A következő termékek specifikációjának:CikkBár tantál, tantál lap, tantál huzal, tantál cső


StandardASTM B708, ASTMB365, JISH4708


FokozatRO5255, RO5252, RO5240


FeltételR/M


SpecifikációElfogadják a testreszabott specifikáció és alakzat.


FelületVilágos fényezés és a megmunkált felület


FeldolgozásForró kovácsolás, lineáris vágás, vízsugaras vágás


A termék fotók:A tantál alkalmazás:

Ritka fém tantál a erő és szívósság, nyúlás, hővezető, hidegen sajtolt tulajdonság, hő ellenállás, és kiváló kémiai stability.it elsősorban a manfuacture tantál kondenzátorok, magas hőmérsékletű kemence alkatrészek, félvezető, porlasztás, célok és eszközök relatív János is széles körben alkalmazott electornics, kohászati, vegyi, gyógyszertár, repülési és más területen jó hatással van.

Vizsgálat