Molibdén huzal
Molibdén huzal
Csevegj most
Termék részletek

Molibdén huzal

molybdenum wire.jpgMolibdén drót tulajdonságokkal nagy szakítószilárdságú, kis nyúlás arány, jó stabilitást és nagy forgácsolási precíziós rendelkezik. Molibdén huzal 99,95 %-molibdén, az egyetlen vagy dupla spirál magok, a magnetron rácsok lámpák, helyüket rudak és vezető, csap, stb. Vágás molibdén drót van a vágás, megmunkáló réz formák, kemény fém, mágneses anyagból, adalékolt ritkaföldfémek, alkalmas a nagy folyó (3A5A), nagy hatékonyságú stb. Magas hőmérséklet molibdén drót magas hőmérsékletű szerkezeti anyag (nyomtatási csapok, anyacsavarok és csavarok), halogén lámpa tulajdonosok, Hi-Temp kemence fűtőelemek és vezet a kvarc és a Hi-Temp kerámia anyagok stb.

Termelő módszer

Találkozó a standard GB4183-84. Ugyanazon a környezetet és állapotát,az idő segítségével lehetne javítani, 200 %-os vagy 100 %-át.

Terjed ki a ráta kisebb 3 %-át. A molibdén drót lehet tartani azok jó állapotát.
A molibdén vezetékekre azonos méretű és kenőképességű az arcon.
Vannak mindenféle molibdén huzal üzemünkben és jó minőségű.
A molibdén vezetékek vannak tele a vákuum-környezet, és lehet tartani több mint 1 év

Kémiai előírások

Kategóriák

Tulajdonságok

Nagy szilárdságú

molybdneum huzal

Nagy szakítószilárdságú, a magas kopásállóság, a hosszú élet

Hideg rajz

molybdneum huzal

Alkalmazni a hideg rajz gyártási technológia, nagy szilárdságú, sima felületi minőség

Fix hossz

molybdneum huzal

Amellett, hogy nagy intenzitású Mo huzal jellemzői vannak előnyei, mint a fix hosszúságú, könnyű--hoz-használ, magas kihasználtsági ráta

Magas-pontosság molybdneum drót (külön közepes sebességű drótvágó)

Add hozzá speciális elem, hogy a nagyobb szakítószilárdság érdekében, kopás, ellenállás és a hosszabb élettartam.

Egy másik kategória molibdén drót nagy szilárdságú molibdén drót. Nagy szilárdságú Mo huzal egyfajta termék, amely bekerült ritkaföldfém, vonatkozik minden típusú acél die, karbid, réz, és egyéb anyagok, szakítószilárdság magasabb, mint más hasonló termékek, vágás, erős elektromos ellenállás, és a hosszú élettartam.

Molibdén drót iránti

KódLeírásMilyenAlkalmazás
MO1Tiszta molibdén huzalDHasznált hő alkatrészek elektronikus vákuum készülék, fűtés alkatrészek, horgok, a különböző típusú izzó így, Volfrám alaknyomók tekercsben tekercs vezeték, stb.
XDrótvágó használt
A MO2Tiszta moly rudakRElektronikus vákuum eszközök előállítása során használt, elektróda, gáz kisülési csőbe és lámpa, támogatja és Elektroncsövek vezet.
MO3Moly vegyes, egyéb elemekkelGMagas - hőmérséklet struktúra anyag (nyomtató tű, anya, csavar) halogén lámpa támogatása, fűtés szálak, a tengely radiális cső.

Jellemző a megtisztított molibdén vezetékek:

név

Különleges tulajdonság

Alkalmazás

Molibdén vezetékek elektrolízissel tisztítaniA aquadag réteget elektrolízissel távolítható el.Alaknyomók volfrám Tekercselt tekercs
Molibdén vezetékek tisztítani hidrogén és a légkörA aquadag réteget el kell távolítani a hidrogén és a légkör.Abban, hogy támogatja a különböző típusú izzó használható
CXMET az egyik legjobb Kína molibdén drót gyártóinak és forgalmazóinak, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van molibdén huzal raktáron érted.
Vizsgálat