Molibdén
Csevegj most
Termék részletek

CXMETaz egyik a legjobb kínai molibdén-gyártók és a beszállítók, és mi is egy professzionális cég, produktív és hatékony gyári. Üdvözöljük a nagykereskedelmi termékek tőlünk, mi van molibdén bar, molibdén lemez, huzal molibdén, molibdén blokk, molibdén cső, TZM molibdén lap raktáron.

molybdneum lemez gördülő és alakváltozás eléri a 60 %-át, a sűrűség, a feldolgozás után Molibdén lap, alapvetően jön közel molibdén barátait elméleti sűrűsége. Ezért a molibdén-lemez rendelkezik, a tulajdonságok, nagy sűrűségű, kiegyensúlyozott belső szerkezete és a kiváló, magas kúszás erő hőmérséklet. Molibdén lemez széles körben használt gondolkodási pajzs, fedőlap alkalmazott a zafír növekedés kemence, elmélkedés pajzs, fűtés szalag, összekötő darab alkalmazott vákuum kemence, titán porlasztás cél plazma bevonat film, és a magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség csónakok.

Bár molibdén, molibdén lemez, molibdén tégelybe, molibdén cső, molibdén csónak


Címadatokat elem


Védjegy

Specifikáció

Standard

Molibdén palte

Mo1

Mo3G

TZM

Kaszálás


dia(0.5-35);

dia(20-600); L

Fólia: dia;(0.03-0.5);

dia(20-500); L


ASTM B386 ASTM B387

És más kapcsolódó szabványok


Molibdén rúd


dia; (1.6-70) * L


Molibdén huzal


dia; (0,1-1.6) * L


Molibdén-fotókMolibdén alkalmazás:

magas olvadáspontja, nagy szilárdságú, korrózióállóság és egyéb jellemzőit molibdén növeli a szakítószilárdsága, keménység, weld képessége és szívósság, rozsdamentes acél és ötvözetei, elsősorban használt, magas hőmérséklet furner manterials, félvezetők, sputttering célok és berendezések gyártása során, és széles körben alkalmazott kohászati, elektronikai és elektromos anyagok, légi és aerospace industry és kémiai inductry, stb.


Vizsgálat