Magas hőmérsékletű molibdén termékek
Magas hőmérsékletű molibdén termékek
Csevegj most
Termék részletekCXMET magas hőmérséklet molibdén termékek
Előnyei

Magas hőmérsékletű molibdén termékek, mint a TZM ötvözetek széles körben használt miatt a magas szilárdságú (2000 °), alacsony tapadási együttható hőtágulása, a jó vezetőképesség és a magas korrózióállóság ellen olvadt üveg, olvasztott só és olvadt fém.


Magas hőmérsékletű molibdén termék besorolása1) molibdén-lantán-ötvözet

Molibdén lantán (MoLa) lehet használni, mint a magas hőmérsékletű kemencék vákuum készülék, cső alkotóelemet katódsugaras cső, teljesítmény-félvezető eszköz, szerszám részére gyártás üveg- és üvegszál, izzók, magas hőmérsékletű Hővédő pajzs, hőkezelési izzólámpa és elektróda, magas hőmérsékletű tartályba és alkatrész magnetron mikrohullámú sütő belső rész.

2) ötvözet TZM

Széles körben használják a repülőgép-és űripar, légi közlekedés és más iparágak.


Fel lehetne használni, mint a fúvóka anyag, szeleptest, gáz csövek anyagok, csövek, kapu, die casting formák, extruder szerszámok és magas hőmérsékletű kemence fűtés elem és Hővédő pajzs, stb.

Van egy speciális minőség-ellenőrzési részleget, magas hőmérsékletű molibdén termékeink vizsgálat lefolytatását, amely a folyamat.

Az alapanyagot meg kell vizsgálni, mielőtt a gyár.

A folyamat során a minőséget meg kell vizsgálni, tervezési módszer.

Majd a végtermék ellenőrizni kell a szabvány a technológia, a szerződés és a rajz követelmények, és minőség-ellenőrzési szabály.

Az említett TZM ötvözet fő termékünk, és ha érdekli ezt a terméket, kérjük, látogasson el a honlap www.cxmetti.com

Vizsgálat