Gr 5 titán ötvözet
Gr 5 titán ötvözet
Csevegj most
Termék részletek

Titán ötvözet a fém , titán és más kémiai elemekkeveréke. Titánötvözetek 6al4v (még a szélsőséges hőmérsékleteket) van a nagyon magas szakítószilárdság és szívósság . Nekik van kevesebb súlya, rendkívüli korrózióállóság és a képesség, hogy ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek. Azonban a magas költség a nyersanyagok és a feldolgozás korlátozzák a használatát katonai alkalmazások, repülőgép, űrhajó, orvostechnikai eszközök.

Bár az ipar tiszta titán elfogadható mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, és már használják ortopéd és fogászati implantátumok, a legtöbb alkalmazások titán az ötvözött alumínium és a vanádium, kis mennyiségű nevű Ti6Al4v, ezt a keveréket egy szilárd oldhatóság , amely jelentősen változik a hőmérséklet. A hőkezelési folyamat során végzik után az ötvözet dolgozott a végső formába, de mielőtt azt is fel kell használni, így sokkal könnyebb egy nagy szilárdságú termék gyártása.

CXMET már szinte 10T titán ötvözet lemez és titán ötvözet rúd készlet.

Technológia: melegen hengerelt / hidegen hengerelt, / hamis---lágyított---őrölt

Tiszta titán leírása

Titán Grade 1 az első négy kereskedelmi tiszta titán évfolyamon. -A ' a legpuhább és a legtöbb képlékeny, ezek fokozatú. Rendelkezik a nagyest alumínium, kiváló korrózióállóság és a magas hatása szívósság.

2-es szintű titán nevezik az "igásló" a kereskedelmi forgalomban tiszta titán iparág változatos használhatóság és széles körben rendelkezésre. Ez osztozik sok azonos minőségű, mint a titán Grade 1, de kissé erősebb. Mindketten egyformán korrózióálló.

Ezt a fokozatot legkevésbé használt kereskedelmi tiszta titán osztályainak, de ez nem teszi kevésbé értékes.

Osztály 3 is erősebb, mint évfolyamon 1 és 2,alakítható hasonló, és csak valamivel kevésbé csomagológéphez -, de magasabb előgyártmányok, mint elődei rendelkezik.

4-es fokozatú ismert, mint a legerősebb kereskedelmi forgalomban tiszta titán négy évfolyamon. Ez is ismert kiváló korrózióállóság, hegeszthetőség és Acéltermékfeldolgozó .

Vizsgálat